- Szczegóły
 
                                                
                                    - 
                         Opublikowano: 21 styczeń 2020                    
 
                
                                                        
                                                
                                                
                                     
    
        
                                                    
                                                17 stycznia odbyło się pierwsze spotkanie z cyklu „BiblioEko”. Pod tym hasłem kryją się wydarzenia, które mają na celu wzbudzić zainteresowanie zdrowym trybem życia i ochroną środowiska. W piątek gościliśmy Olę Taborek, która wprowadziła uczestników spotkania w wegański świat. Nasza prelegentka przekonała publiczność, że kuchnia bezmięsna może być naprawdę smaczna i przede wszystkim zdrowa. Pani Ola zafundowała nam również ucztę dla podniebienia! Każdy uczestnik mógł posmakować smalcu bez grama boczku i słoniny i pysznego piernika, którego głównym składnikiem były pomidory i banany. Był to niewątpliwie udany i smakowity wieczór.